Ние сме ОСА 2000 & son - инженерингова компания с лидерски позиции в България по многообразие на предлаганите от нас конструкции от стомана и стъкло, тяхното проектиране и иновации.

Имаме капацитет и предлагаме проектиране, производство и монтаж на стоманени системи за врати, витрини и фасади, преградни стени, зимни градини, козирки, парапети, стоманени конструкции по поръчка и интериорни детайли от стъкло и метал, предназначени както за обществени сгради: бизнес центрове, банки, хотели, посолства, бутикови сгради, така и за частни домове. Ние предоставяме решения както за нови, така и за сгради, подлежащи на реставрация и обновление. Гарантираме изключително качество на предлаганите от нас продукти, чрез използване на най-новите световни постижения в областта на проектирането и строителството. Нашите проектанти са строителни инженери и дизайнери, спечелили доверието и адмирациите на гилдията с нестандартни, смели и авангардни решения и методи. Вие ще бъдете обслужени от наш, собствен инженерингов състав, подготвен и квалифициран в най-модерните и престижни европейски университети.

Дружеството ни притежава собствено фирмено ноу-хау благодарение на сътрудничеството с чуждестранни и български партньори, което ни прави единствени и уникални в проектирането и използването на високотехнологични материали от стомана и стъкло в България и в част от страните на Балканския полуостров. Работим в партньорство с фирмите JANSEN, DORMA, HILTI, JAKOB, ALUKÖNIGSTAHL, SECCO SISTEMI и други чуждестранни и български партньори.

Дружество ОСА 2000 son  е основано в София и е изцяло с българско участие.

За нас