За нас

Ние сме ОСА 2000 И СИН - инженерингова компания с над 20 години опит в предлагането на иновативни архитектурни решения от стомана и стъкло.

Ние предлагаме проектиране, производство и монтаж на стоманени системи за врати, витрини и фасади, слънцезащитни елементи, стъклени козирки, перголи, парапети, външни и интериорни стълби, преградни стени, душ паравани, зимни градини, огради, стоманени конструкции по поръчка и интериорни детайли (шасита за маси, плотове, рамки) от стъкло и метал. Имаме опит в изграждането на бронирани врати, преградни стени и гишета.

Използваме профилни системи на Jansen, Швейцария и Secco Sistemi, Италия. Всичките ни продукти могат да бъдат изработени от черна стомана, поцинкована стомана, неръждаема стомана (Инокс), стомана Corten и месинг.

Това, което ни отличава и най-често мотивира клиентите ни да се доверят именно на нас, е способността ни да бъдем гъвкави и да намираме нестандартни решения, когато е необходимо. Независимо дали имате нужда от качествен продукт с изчистена визия или търсите партньор за реализацията на единствено по рода си архитектурно произведение с авангарден дизайн, ние сме насреща!